• Truca'ns! 938 054 111 - Whatsapp 636 988 514
Motor Seat Ibiza
Motor Seat Ibiza

Símptomes de brutícia

El funcionament del cotxe genera diversos tipus de residus (cendres, sutge, greix, …). Aquests es poden acumular en diversos elements interns del vehicle reduint la seva eficàcia i provocant problemes greus si no se li presta l’atenció adequada. Alguns indicis que ens indiquen que algun element està obstruït o brut poden ser: perduda de potència, estirades durant la marxa, surt fum negre o blanc pel tub d’escapament, problemes en arrencar, increment del consum de combustible o d’oli, sorolls estranys, …

Alguns dels elements afectats són interns, sent complicat arribar a ells i havent de desmuntar diverses peces. A Odenauto disposem d’una màquina de neteja que permet dur a terme diversos processos de neteja interna.

Màquina de neteja interna descarbonitzant

Utilitzant aquesta màquina de neteja 4 en 1, es poden netejar els elements interns del vehicle sense desmuntar les peces. En concret permet portar a terme 4 processos de neteja, aquests són:

  • Neteja dels injectors de combustible: Aquest procés elimina la brutícia i la carbonissa acumulada en els injectors de combustible i la cambra de combustió. Amb això aconseguim restaurar els patrons de polvorització de l’injector. També es redueixen les emissions del tub d’escapament i del sutge, recuperem el rendiment del motor i l’eficiència en el consum del combustible.
  • Neteja del turbo: Permet netejar les restes de greix i carbonissa, alliberant els àleps del turbo. D’aquesta forma restaurem el funcionament del motor.
  • Neteja de l’admissió d’aire: Aquesta operació permet eliminar els dipòsits de greix, sutge i carbonissa del sistema d’admissió d’aire. Restaurant el correcte funcionament del motor. Bàsicament neteja el cos de l’accelerador, les vàlvules d’admissió i la cambra de combustió de tots els motors dièsel. Restaurant el flux d’aire perfecte a la cambra de combustió.
  • Neteja del filtre de partícules dièsel (DPF): Elimina els dipòsits de greix, sutge i cendres del DPF del vehicle.

Si el teu vehicle comença a mostrar alguns dels símptomes descrits, no dubtis a portar-lo a Odenauto. Li farem una bona neteja interior i ho deixarem en el millor estat possible.