• Truca'ns! 938 054 111 - Whatsapp 636 988 514

SERVEIS ESPECIALS

NETEJA DESCARBONITZANT

La màquina de neteja permet utilitzar tractaments específics per a realitzar una neteja directa de l'àrea problemàtica del vehicle. D'aquesta manera s'aconsegueixen els millors resultats de neteja, sense necessitat de desmuntar les peces, estalviant temps i diners.

Més informació sobre la màquina de neteja interna i el seu funcionament aquí.

inyector

INJECTORS

Utilitzant una solució de neteja d’alta concentració es netegen de forma directa els injectors de combustible, les vàlvules d’admissió (injecció indirecta) i de la cambra de combustió. Sense necessitat d’extreure els injectors ni desmuntar el motor.

admision

ADMISSIÓ

Una eina especial injecta un potent netejador directament en l’admissió d’aire per eliminar la brutícia del col·lector d’admissió i de les vàlvules d’admissió sense necessitat de desmuntatge. Depenent de la seva ubicació, també és molt efectiu amb les vàlvules de l’EGR.

turbo

TURBO

Injectant un tractament altament efectiu en la cambra de combustió, s’aconsegueix netejar la turbina i els àleps de geometria variable dels turbocompressors de vehicles dièsel sense necessitat de desmuntatge.

DPF

DPF

Sense necessitat d’extreure el DPF del vehicle, s’aconsegueix netejar i aclarir el sutge, la cendra i altres tipus de brutícia dels filtres de partícules bloquejats, restablint el seu funcionament inicial.

CANVI OLI CAIXA DE CANVIS AUTOMÀTICA

L'oli de la caixa de canvis automàtica també es degrada amb el temps, perdent les seves propietats. Per això és aconsellable substituir-ho de forma periòdica. El temps recomanat varia entre models i marques, però gairebé tots solen trobar-se entre els 60.000 km o dos anys.

Més informació sobre l’ATF i les seves característiques aquí.

SUBSTITUCIÓ COMPLETA

Utilitzant una màquina de canvi automàtic d’oli s’aconsegueix canviar el 97% de l’ATF. Mentre que usant el sistema manual només es pot canviar el 50%, barrejant el líquid nou i el vell.

NETEJA AUTOMÀTICA

Aquest sistema també extreu totes les impureses que es poden haver acumulat en la caixa del canvi automàtic, prevenint possibles avaries.

NIVELL EXACTE

Cada caixa del canvi automàtic requereix un nivell concret per al seu funcionament. Utilitzant la màquina ens assegurem que el nivell sigui òptim per a cada vehicle.