• Truca'ns! 938 054 111 - Whatsapp 636 988 514

SERVEIS

Mecànica

Mecànica general

Efectuem tota mena de reparacions mecàniques, de qualsevol component del seu vehicle. Manteniment dels vehicles, canvis d’oli, substitució de filtres. Sistemes d’embragatge, caixes de canvis, transmissions, culates i corretges de distribució.

Servei ràpid

Canvis d’oli, substitucions de filtres, test d’amortidors, canvis de plaquetes de fre i discs de fre, …

Tot el que necessites en el menor temps possible. Ens adaptem a tu!

Diagnosis

Disposem dels equips de diagnosis més punters del mercat per tal d’efectuar un bon diagnòstic de les avaries del seu vehicle. Diagnosis completa dels sistemes d’embragatge, climatització, motor, frens, alternador, …

PRE ITV

Realitzem una exhaustiva revisió de totes les instal·lacions i components dels vehicles i de tots els punts els quals seran sotmesos a control en la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). A més, li portem a passar la citada inspecció i tornem el vehicle al taller novament amb la revisió correctament passada.

logo-eurotaller-2

A Odenauto no perds la garantia d'origen. Informa-te'n!

ico-snowflake

Climatització

Som especialistes en instal·lacions de climatització dels vehicles. Instal·lació de calefacció i instal·lació d’aire condicionat. Càrregues de gasos.

icon-break

Frens

Efectuem qualsevol classe de reparació relacionada amb els frens, amortidors i suspensió. Canvis de plaquetes de frens, discs i tambors de frenada. Actuacions sobre el sistema d’ABS i ESP.

icon-oil

Injecció i electrònica

Fem reparacions en tots els sistemes electrònics del vehicle. Localització i reparació d’avaries. Manteniment del sistema d’injecció i del sistema d’injecció electrònica dièsel. Revisió del sistema d’airbag, pretensors i direcció.

relámpago-40

Electricitat

Treballem les instal·lacions de les bateries, alternadors, il·luminació i enllumenat, bugies, motor d’arrancada. Especialistes en reparacions de totes les instal·lacions elèctriques del vehicle.

Xapa i pintura

Treballem totes les marques i efectuem tota mena d’operacions de planxa i pintura.

Col·laborem amb la major part de companyies d’assegurances. Si el teu vehicle ha patit un accident, porta’l a Odenauto i te’l retornarem millor que nou!

Pneumàtics

Substitució dels pneumàtics, control del desgast, control de la pressió d’inflat, equilibrat de rodes, reparació de punxades. Control dels sistemes de pressió automàtic. Treballem amb les marques més punteres del mercat: Michelin, Bridgestone, Kleber, Kormoran, Pirelli, …

Pressupostos sense compromís de substitució de pneumàtics, a l’instant! Truca’ns i informa’t!

Instal·lació d’accessoris

Instal·lem tots tipus d’accessoris per al teu vehicle: kits de mans lliures, àudio CD-DVD, antenes, alarmes, sensors de proximitat, sistemes de seguretat GPS, localitzadors GPS, localitzadors de radars, navegació, …

Tots els gadgets que vulguis incorporar al teu vehicle, nosaltres te’ls instal·lem.

Demana pressupost o cita prèvia sense compromís!